Desværre har vi med lange blikke sagt adjø til to smukke kandidater, Astrid og Rasmus, der i efterårets mørke er trukket mod andre eventyr i nuet. Vi savner dem og sender kærlighed i lange overhalingsbaner.

MEN INTET ER SÅ SKIDT AT DET IKKE ER GODT FOR TEATRET, og det er med resten af den kollektive kærlighed at vi i Teaterkandidaterne byder VELKOMMEN til CECILIE RESHIDE MØLLER. Cecilie er ro og ild, jyde og københavner og vi smiler stort, når vi byder frk. Reshide Møller velkommen som ensemblets nyeste skuespiller på stammen. Cecilie bliver Teaterkandidaternes andet jyske medlem, der vandrer direkte fra sin egen bydel ind i vores univers:

“Jeg elsker at slentre rundt på forskellige villaveje på Frederiksberg og Østerbro og kigge på gamle smukke bygninger og villaer. At mærke roen, i det. Det er så fantastisk, at København indeholder så meget ro midt inde i byen. Jeg tror, at jeg finder trygheden i det, fordi jeg selv er fra en mindre by i Jylland, og indimellem savner alt-er-som-det-plejer-heden, i en stor og foranderlig by som København.”

Plejer er død, Teaterkandidaterne lever og vores nye kandidat er hende, der forbinder de to.

Længe leve kontrasterne og Cecilie!